KANIKAMA SUSHI BRUGGE

KANIKAMA SUSHI BRUGGE Sushi en noodle bar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 771 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kanikama Sushi Brugge. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 8:56 Zeer goed en tijdig geleverd
10 jun 2022 om 6:05 we hebben niet lang moeten wachten op onze bestelling en de bezorger was heel vriendelijk en de sushi heel lekker.
8 jun 2022 om 22:17 Ik ben vaste klant en ben steeds tevreden geweest. Altijd even vers en lekker. Ik weet niet wat er gebeurd is maar de laatste 2 keer echt niet tevreden. Droge sushi’s die uit elkaar vallen en norivel dat er rond zit te taai om op te eten.
24 apr 2022 om 10:48 Het was terug top
7 apr 2022 om 22:51 De gefrituurde sushi’s zijn te vettig
6 apr 2022 om 19:44 Wasabi zat er niet bij. Heel jammer
20 mrt 2022 om 22:25 Misosoep besteld en de wok met garnalen samen met de Japanse saus. Nog nooit gegeten..en ben best kieskeurig wat eten betreft…het was OVERHEERLIJK! Zonder te overdrijven: het is het lekkerste wat ik al via takeaway heb gegeten. Elke cent waard
2 mrt 2022 om 17:48 lekker !!
26 feb 2022 om 10:55 zeek lekkere sushi. Echt vers, alleen wat grote stukken voor een vrouwen mond
13 feb 2022 om 21:32 Sushi bof, les sushis au thon sentaient le poisson pas frais et gingembre noir… De plus, 1:40 d’attente alors que 45 minutes de livraison prévue, on a dû appeler pour avoir des nouvelles…
12 feb 2022 om 12:22 Zoals gewoonlijk super lekker.